Om oss

Du finner oss i Råde i idylliske og rolige omgivelser.

Litt om oss

Norum Bobilgården AS

Norum Bobilgården var først ute i Norge med å spesialisere seg på å selge bobiler for private eiere. Mindre bil? Selge for å slutte? Selge for å stå fritt når du kjøper ny?

Lite ante vi i 2013 om hvor stort dette markedet skulle vise seg å bli for oss! Og vi er i dag den mest etablerte og toneangivende på dette feltet med over 30.000 følgere på Facebook.

I 2013 hadde vi en idè om at private eiere trengte en profesjonell aktør som kunne bistå dem. Snart 8 år etter har vi solgt nærmere 1000 bobiler. 170 bobiler i 2020.

Vi er 8 ansatte på heltid, i tillegg til flere deltid og faste tilknyttede underleverandører.

Vi holder til på en gård ca 3 km sør for E6 Rygge flyplass og McDonalds i Råde. I idylliske rolige omgivelser kan du finne din nye bobil, eller vi kan hjelpe deg som enten må selge bobilen din fordi noe har skjedd i livssituasjonen, eller at du rett og slett er litt lei bobil og vil ta en pause for å gjøre noe annet spennende. Kanskje du synes det er vanskelig å få med partneren på tur.

Norum Bobilgården er en del av Bobilbygda Råde.

Lyst til å kjøpe en ny bobil, men synes du får litt i minste laget i innbytte?

Har du lyst til å kjøpe en ny bobil, men synes du får litt i minste laget i innbytte. Da har du sjansen til å selge bilen gjennom oss, for i neste omgang å gå til en forhandler og få en god rabatt på den nye.

Kanskje du har prøvd å selge bobilen selv, men ikke fått napp?

Å selge bobil er nok mer krevende enn å selge personbil, og det er mye som skal klaffe og som skal tas hånd om i forbindelse med oppgjør, finansiering, eierskifte og omregistreringer. Hvem har ikke ventet på en kjøper en sen kveldstime og de ikke har kommet. Eller fått et ubehagelig reklamasjonskrav i ettertid. Den jobben tar vi for deg!