Modelltyper på markedet

Modelltyper på markedet

Alkove bobil

Alkover er en bil med standard førerhus og boenheten fortsetter over taket til førerhuset og inneholder som oftest en stor seng. Flott bil for barnefamilier.

Halvintegrert bobil

En halvintegrert bobil benytter standard førerhus og det blir satt på en boenhet bak førerhuset. Halvintegrerte bobiler finnes i en høy og en lav utgave. Ofte er det en senkeseng over forsetene.

Legg merke til at denne biltypen har et stort overheng bak bakhjulene, som igjen betyr at man trenger litt ekstra plass når man svinger.

Bildet vårt viser en lav type.

Helintegrert bobil

Helintegrerte bobiler er den mest populære bobilen. Her der det ikke standar førerhus, men boenheten går over hele chassiset. Det gir bedre plass i førerhuset i og med at det er noen ekstra cm breiere. Oftest er det en senkeseng over forsetene,

Også de fleste helintegrerte bobilene har et stort overheng.

Bybobil

I de siste årene har en såkalte «Bybobil» eller «skapbobil» blitt populær. Årsaken er at det er lettere å komme fram i smale gater i byer. Det har etterhvert blitt veldig bra innredet og du finner det meste av hva et par trenger når de skal på tur. En fin bil for de som ikke skal ha med mye tungt utstyr.

Bilen blir produsert på såkalte standard varebiler, med noen karrosesi-endringer.