Kjøpe, selge eller bytte bobil

Kjøpe, selge eller bytte bobil

Nå er tiden der at de aller fleste har gått gjennom fjorårets bobilturer – sammenlignet med andre farende folk. Bilder har blitt sortert og minnene har behørig blitt notert ned. Mange har såkalte reisebøker hvor de skriver om turene mens turen pågår, mens andre noterer flittig når de kommer hjem. Det finnes også dem som skriver en blogg om sine turer. Dette er alltid god lesing for andre bobilelskere Minnene og bildene har også blitt vist for familie og venner.


Etter en lang bobil sesong er det greit å sortere bilder og tenke på hvor fantastisk det er å eie en bobil. Men lysten er der sikkert på noe nytt.

Ønsker ”nyere” bil

Mange ønsker seg også en nyere bobil. Akkurat som hos båtfolket som har fotsyke, har mange bobilister også et ønske om en større og nyere bobil. Egentlig er de fornøyd med den de har, men det hadde vært veldig kjekt med noe nytt og kanskje noe større. I løpet av et bobilår har man sikkert vært på messer, snakket med andre bobilfolk, sett andre biler som de synes har vært fine. Det gjør at fristelsen for en nyere bil er tilstede. Mange ønsker også en nyere bobil, en bobil som har gått av seg alle barnesykdommene. Det er stor sjanse at du kan finne en slik en nettopp hos Norum Bobilgården.

Men hvordan skal man gjøre det. Mange tar med seg den ”gamle” bilen til en forhandler og ønsker å ta den i innbytte. Mange får da et hakeslepp på hvor lite de får for sin bil, eller for å si det på en annen måte: Må vi betale så mye imellom den gamle og en ny. Det er ikke sikkert at der du finner drømmebilen, hos den forhandleren som gir deg en grei innbyttepris. Derfor er det fint å selge bilen hos Norum Bobilgården slik at du kan stå helt fritt hvor du vil handle.På messer i inn- og utland kan vi se de nye flotte modellene. Det er lov å drømme seg bort en gang i blant.

Selg bilen privat

Mange velger da å prøve å selge bobilen sin privat. Her er det mye papirarbeid og en del praktiske detaljer som man må passe på selv. Og man har vanskelig får å få solgt den slik man ønsker. Dermed blir man sittende med deg gamle bilen enda en sesong. Mange vet ikke at du som selger bilen privat kan bli krevd for reklamasjoner i inntil 3 år. Hos Norum Bobilgården vil du slippe å tenke på dette. Det kan til og med hende at du finner drømmebilen din hos Norum Bobilgården.

Hjelp å få

Det finnes andre muligheter. Du kan få Norum Bobilgården i Råde til å gjøre alt dette for deg mot et lite honorar. Sett bobilen din til salgs på gården, og når bilen er solgt får du kun masse penger på konto og du kan reise rundt og handle bobil akkurat der du vil. Du slipper da å tenke på hverken innbytte eller salg. Og vi tar ikke mye feil når man på denne måten kan spare mange penger på nybilkjøpet. Du har da også en større frihet på hvilket merke eller type du kan kjøpe. De fleste bobilselgerne rundt om kring i landet, er villig til å strekke seg langt når du kommer med en neve full av penger.


På Norum Bobilgården selges bilene ferdig rengjort og med bruktbilgaranti. Her er Ole i full gang med å klargjøre en bobil.

Selges med garanti

I 2016 solgte Norum Bobilgården omtrent 110 biler på denne måten. Og skulle vi ikke ta stort feil så var samtlige fornøyd når de fikk overført salgssummen til konto. Norum Bobilgården hjelper deg med å klargjøre bilen din, de sørger for at den er i tipp topp stand, retter feil som er nødvendig og selger bilen din med bruktbilgaranti. Man kan garantere at du vil bli en fornøyd selger. Kanskje også du finner din neste bobil nettopp på Norum Bobilgården. For i løpet av et år selges det mange flotte bobiler på gården som ligger idyllisk til i Råde i Østfold.

Skulle du ha ønske om å slutte å kjøre bobil, er også Norum Bobilgården et sted som yter deg en god service.

Unik bedrift

Norum Bobilgården er den eneste forhandler i Norge som har som konsept å kun selge gode brukte bobiler for kunder og de var de første i Norge som tok dette på alvor, å selge private bobiler. Her er det ingen tvang om at du må kjøpe en ny bil om du ønsker å selge din gamle. De tar imot de fleste merker og typer, klargjør dem for videresalg og har garantiansvar på at bilen er i en slik forfatning at den er mulig å selge videre. Er det store reparasjoner/mangler på bilen som kommer inn, må du som selger være med på å dekke disse kostnader ved at du får et redusert beløp for bilen du vil selge.


Thorleif Norum har startet en unik bedrift. Her kan du kjøpe eller selge bobiler. De får også inn store flotte drømmebiler som alltid selges til fornuftige priser.

Derfor anbefaler vi at du tar en prat med Norum neste gang du tenker på å bytte/selge bobil. Det skal veldig mye til at du ikke blir fornøyd.