BRUKTBOBIL-Messe 21.-22. mai kl 10-15. Lørdag og søndag.

BRUKTBOBIL-Messe 21.-22. mai kl 10-15. Lørdag og søndag.

For 10. gang arrangerer vi stor BRUKTBOBIL-Messe 21.-22. mai kl 10-15.
Så vidt vi vet, er vi de eneste i landet som har arrangert BRUKTBOBIL-Messer.

Dette er markedsstemning i landlige omgivelser uformelt og koselig!
Se på årets vakre lam, Gratis servering av Angus-burgere, grillpølser, sveler og drikke/kaffe.

Vi får besøk av både Norsk Bobil- og Caravan Club og Norsk Bobilforening.
Årets stjerneskudd fra MGP, Oda Gondrosen og pianist Bjørn Halstensen kommer på lørdag. I tillegg får vi besøk av radio-/tv-personlighet Trine Grung som lager show på Instagram og Facebook. Hun kommer tilbake etter en måneds turne i sør-Norge med «TrinePåTur».

Vi har et flott utvalg av Brukte bobiler i prisklasse fra ca 200.000.- og opp i 3 millioner kroner, som kan dreie seg om alt fra en 2002-modell alkovebil til en hypermoderne 2022-modell Linerclass Carthago, eller en Morelo. Norum Bobilgården er Norges ledende på salg av bobiler for private kunder.

Siden Corona-pandemien traff Norge i mars 2020 og til nå har vi solgt over 350 bobiler og omsatt for drøye 230 millioner. Fra en bondegård i Råde i Østfold Viken.

BRUKTBOBIL-Messa vår kan også inneholde at vi viser frem vår flotte 1948 Ferguson gråtass, eller Tempo Transport`en til Raymond. I fjor hadde vi besøk av Jørgen Kvarme, kjent som mentor fra Farmen og Anno med sin fine kaffe-vogn. Vi synes det skal være litt laidback og jordnært og ikke noe stress.

Årets messe blir ikke noe unntak. Vi har fått inn enormt mange flotte bobiler for salg, og fyller på etter hvert som de blir solgt. Målet er å ha mellom 60 og 70 bobiler på tunet under messa.