NORUM BOBILGÅRDEN FEIRER 10 ÅR 5.-7 mai med Jubileums BRUKTBOBIL-Messe.

NORUM BOBILGÅRDEN FEIRER 10 ÅR 5.-7 mai med Jubileums BRUKTBOBIL-Messe.

Vi er stolte av å kunne feire 10 år med Salg av bobiler for private eiere. Fra en beskjeden enmannsbedrift med eksterne støttespillere i 2013, til
en fullbefaren forhandler med eget Serviceteam på 4 mann og en heltids stab på totalt 9 personer, eget verksted, montering av utstyr, egeneid bedrift for skade- og fuktutbedringer, Fuktfritt AS.

Utvidet messe i år!
Fredag 5. til søndag 7. mai skaper vi Markedsstemning på gården her, med mellom 60-70 brukte bobiler utstilt! I tillegg kommer flere av våre samarbeidspartnere for å feire sammen med oss.
Råde Bakeri serverer nydelig marsipankake på lørdag 6. mai, vi serverer de alltid populære Angus-burgerne og nydelige grillpølser, sveler med rømme og syltetøy med drikke. Alt gratis.

Nytt av året, er at vi ikke bare kan ta innbytte bobil mot bobil, men også personbil i innbytte! Gjennom vårt nye Komplett Autosalg, som vil selge personbiler/varebiler m.m..
Vi har også gode Finansieringsordninger gjennom Santander Consumer Bank, Garantiordning gjennom Fragus og dessuten
ALLE BOBILER SOLGT GJENNOM NORUM BOBILGÅRDEN, SELGES MED GARANTI, med mindre annet er avtalt.

BRUKTBOBIL-Messa vår kan også inneholde at vi viser frem vår flotte 1948 Ferguson gråtass, eller Tempo Transport`en til Raymond.

Norsk Bobilforening og Norsk Bobil- og Caravan Club kommer på Jubileumsmessen.

Vi gleder oss til en Jubileums BruktBobil-Messe for 12. gang her på Norum Bobilgården, Tesalaveien 65, 1643 Råde.